Prenosivi krevetac

Pokretni krevetac

Šta je Prenosivi ili pokretni krevetac?

Prenosivi krevetac je sklopivi krevetić koji se može odložiti u torbu i poneti na odmor ili spakovati u automobil. Većina prenosivih, odnosno pokretnih krevetaca ima plastični ili metalni okvir i mrežaste stranice. Neki imaju točkiće. Prenosivi krevetac može poslužiti i kao ogradica za igru.

Prenosivi krevetac može biti neophodan deo kompleta ako planirate da putujete sa bebom ili malim detetom.

Kako izabrati Prenosivi Krevetac?

Koliko dugo planirate da ga koristite?
Period u kojem nameravate da koristite svoj pokretni krevetac će pomoći da odredite i koji ćete kupiti. Različiti prenosivi kreveci su pogodni za određene starosne grupe i njihovo korišćenje van smernica nije bezbedno. Na samom početku vaše novorođenče može da spava preko noći u putnoj kolevci, ali one su pogodne samo za prvih nekoliko meseci. Većina standardnih prenosivih krevetaca se može koristiti od rođenja. Ako želite da ga koristite za stariju bebu ili malo dete, moraćete da proverite veličinu krevetca koji vas zanima. Neki od najkompaktnijih krevetaca su laki za nošenje i laki za skladištenje, ali iz tog razloga će biti pogodni samo za dete do 18 meseci. Drugi su veći i možete ih koristiti do 3 ili čak 5 godine starosti. Obavezno proverite uputstva proizvođača pre kupovine i pokušajte pre kupovine da se uverite da je putni krevetić dovoljno visok, dovoljno dugačak i po vašem ukusu.

Koliko su lako prenosivi?
Ako putujete avionom ili vozom, verovatno ćete morati da nosite krevetac sa sobom. Neki kreveci mogu biti zaista teški (oko 10 kg), pa potražite laganiju verziju (oko 2,5 kg). Takođe proverite kako se krevetić sklapa - potražite onaj koji je kompaktan i ima ručku za nošenje ili naramenicu. Neki krevetići imaju točkove na torbi za odlaganje, što može olakšati transport. Ako prenosivi krevetić ide pravo u auto, vaša jedina briga je veličina.

Da li ćete morati da ga pomerite?
Mogućnost lakog pomeranja prenosivog kreveca je pravi bonus, posebno ako delite hotelsku sobu ili vam je potreban dodatni prostor tokom dana. Neki putni krevetići imaju točkove, što ih čini lako prenosivim. Ako krevetac ima četiri točka, dva od njih treba da se zakoče kako bi se sprečilo slučajno kretanje krevetića. Češća opcija je da imaju dva točka i dve standardne noge, gde da biste pomerili krevetac, jednostavno podignite jedan kraj i gurnite ga, što omogućava lako prnošenje, a daje i potrebnu stabilnost.

Da li želite opciju koja se lako čisti?
Redovna upotreba, putovanje avionom i stavljanje kreveta u zadnji deo automobila će verovatno ostaviti posledice, pa izaberite prenosivi krevetac sa skidajućim navlakama koje se mogu prati u mašini ili tkaninu koja se lako čisti.

View as Grid List

Artikli 1-15 od 29

Page
Poređaj opadajuće
po strani
View as Grid List

Artikli 1-15 od 29

Page
Poređaj opadajuće
po strani