Dušeci sa džepičastim jezgrom

Dušeci sa džepičastim jezgrom su potpuni hit u svetu. Kod njih je svaka opruga zasebna i obmotana u reteks. Dušeci sa jezgrom od elasticnih džepicastih opruga obezbedice razrešenje pritiska i ublažavanje napetosti mišica na ledima. Prateci najnovija svetska dostignuca za naše potrošace smo obezbedili i dušeke sa 7-ZONSKIM džepicastim jezgrom. Koristeci ovakav dušek, uvericete se da ce svaki deo Vašeg tela, u toku sna imati adekvatnu potporu i podršku. Raskošan doživljaj opuštanja dopunjuje i osećaj svežine zahvaljujući prozračnim materijalima koji sem komfora omogucavaju i čistoću, bez zadržavanja mirisa i isparenja.

Kome se preporučuju?

Preporučuju se osobama koje imaju nemiran san, često se okreću u toku noći, kao i osobama koje dušek dele sa partnerom. Kada se izvrši pritisak na jedan deo dušeka, drugi deo se ne pomera. U ponudi imamo i one sa 7-ZONSKIM džepičastim jezgrom, kod takvog dušeka pritisak tela se ravnomerno rasporedjuje i kičma ne trpi opterećenja, već ostaje u idealnom položaju. Preporučujemo ih osobama sa raznim obolenjima na kičmenom stubu.

Stepen tvrdoće Dušeka

Je ustvari nivo opterećenja koji dušek može da podnese, a da u njegovoj strukturi ne dodje do deformacija i ujedno da osoba koja na njemu spava ne izgubi osećaj komfora.U našoj kompaniji smo tvrdoću dušeka podelili u 4 kategorije:

 •  H1  - (do 60 kg) to su mekaniji dušeci, koji nisu u stanju da podnesu veća opterećenja i uglavnom se preporučuju za decu i tinejdžere, odnosno za osobe do 60kg telesne težine.
 •  H2  - (do 90 kg) – nesto čvršći od prethodne kategorije. Takodje se preporučuju za mladje osobe ili za mršavije.
 •  H3  - (do 130kg)- dušeci pod oznakom H3 mogu da podnesu visok nivo opterećena i smatra se da su najoptimalniji najvećem broju korisnika.
 •  H4  - (i preko 130kg)- Ovo su izuzetno tvrdi dušeci, mogu ih koristiti osobe koje imaju čak i preko 130kg. Takodje se savetuje korisnicima koji imaju problem sa kičmom i neophodna im je izuzetno tvrda podloga za spavanje.

Obradite pažnju na oznaku za tvrdoću dušeka i uskladite je sa vašom telesnom težinom i eventualnim potrebama.

 

 

View as Grid List

artikala: 3

Poređaj opadajuće
po strani
  • -30%
  Afrodita Dušek
  As low as 22.473,00 din.
 1. Diana Dušek
  As low as 24.683,00 din.
 2. Green Plus Dušek
  As low as 27.157,00 din.
View as Grid List

artikala: 3

Poređaj opadajuće
po strani