Dečiji kreveti sa dodatnim ležajem

Imati krevet sa dodatnim ležajem znači imati dva kreveta u jednom. Kada se donji deo kreveta ne koristi zauzimaće površinu samo jednog kreveta. Ali da li je krevet sa dodatnim ležajem pravi za vas?

Ušteda prostora i novca

Kreveti sa dodatnim ležajem mogu biti odlična investicija ako vam je potreban dodatni prostor za spavanje u vašem domu, ali ne želite da zauzimate previše prostora na podu sa dodatnim krevetom. Krevet sa dodatnim ležajem nije prikladan ako živite u vlažnoj klimi ili imate problema da legnete na nizak krevet. 

Dok je donji deo kreveta na rasklapanje obično samo krevet na točkićima, stil gornjeg kreveta može uveliko varirati. Gornji krevet može biti tradicionalni krevet sa uzglavljem i podnožjem, dnevni krevet, krevet na sprat ili dečiji krevet.

Kada treba da kupite krevet sa dodatnim ležajem?

 • Nemate sobu za goste kod kuće i želite dodatni prostor za spavanje kada gosti dođu.
 • Vaša deca dele sobu i ne želite da soba izgleda pretrpano dodavanjem dodatnog kreveta.

Koje vrste soba su pogodne za krevet sa dodatnim ležajem?

Sobe koje su dobre za ove krevete uključuju sobe za goste, dečije sobe, dnevne sobe i studio apartmane. Neki kreveti sa dodatnim ležajem dolaze kao deo kreveta na sprat pa su pogodniji su za sobe sa visokim plafonima, dok se drugi mogu koristiti u bilo kojoj vrsti prostorija.

Kreveti sa dodatnim ležajem u dečijim sobama

Krevetisa dodatnim ležajem su odlični za dečije sobe, ne samo zato što olakšavaju deci da spavaju u istoj prostoriji, već i zato što deca vole krevete na rasklapanje, jer su različiti i imaju zabavni element. Izvlačenje i guranje rasklopnog kreveta je zabavno za decu, kao i spavanje na različitim nivoima.

Osim ovih razloga, rasklopni kreveti ostavljaju više prostora na podu da se deca igraju dok nude prostor za spavanje za više od jednog deteta u istoj prostoriji. Ako želite da napravite prostor za još više dece u istoj prostoriji, možda biste želeli da razmislite o krevetima na sprat koji imaju krevet na rasklapanje koji se izvlači ispod donjeg ležaja. Čak i ako imate samo jedno dete, kreveti sa dodatnim ležajem će i dalje biti korisni kada imaju prijatelje koji žele da prespavaju. 

 

Možete pogledati našu ponudu kreveta i kreveta na sprat sa dodatnim ležajem koji su prvenstveno namenjeni za decu, ali mogu biti vrlo prilagodljivi i za starije kako svojim dezenima tako i svojom stabilnom konstrukcijom prilagođenom za osobe do 100kg. 

View as Grid List

artikala: 11

Poređaj opadajuće
po strani
 1. Gaps - Girls Krevet
  As low as 24.499,00 din.
 2. Gaps - Cars Krevet
  As low as 24.499,00 din.
 3. Gaps - Hello Kids Krevet
  As low as 24.499,00 din.
 4. Gaps - Patrolne Šape Krevet
  As low as 24.499,00 din.
 5. Gaps - Snow Krevet
  As low as 24.499,00 din.
 6. Carino Krevet
  As low as 29.499,00 din.
 7. Winnie Krevet
  As low as 24.499,00 din.
 8. Eric Krevet
  As low as 28.499,00 din.
 9. Rico Krevet
  As low as 28.499,00 din.
 10. Lili Krevet
  As low as 32.999,00 din.
 11. David Krevet
  As low as 46.499,00 din.
View as Grid List

artikala: 11

Poređaj opadajuće
po strani