Multifunkcionalni Kreveti

Pored standardnih kreveta na sprat, proteklih godina izuzetno su popularni i multifunkcionalni kreveti na sprat.

Šta je multifunkcionalni krevet?

Multifunkcionalni kreveti su poput kreveta na sprat jer oba koriste vertikalni prostor. Međutim, za razliku od kreveta na sprat, multifunkcionalni kreveti mogu imati jedan, gornji sprat ili pak oba, a dodatni prostor se može koristiti za više namena, kao što je prostor za radni sto, dodatni prostor za odlaganje, pa čak i ormar. Napravljeni su tako da ne zauzimaju puno prostora, pa se preostali slobodni prostor može ekonomičnije iskoristiti, a sve sitnice su detetu uvek pri ruci. Kod klasičnih kreveta na sprat imamo merdevine, dok kod multifunkcionalnih kreveta imamo stpenice, koje su ujedno i fioke, u kojima se mogu skladištiti knjige, igračke i razne stvari po vašem izboru. Penjanje stepenicama dodatno je osigurano gelenderom. Gornji krevet je naravno ograđen zaštitnom ogradom radi bezbednosti deteta koje spava na gornjem ležaju.

Karakteristike Multifunkcionalnih kreveta

Dok kreveti u potkrovlju dele neke od karakteristika kreveta na sprat, oni imaju skup jedinstvenih atributa koji su navedeni u nastavku:

  • Poput kreveta na sprat, multifunkcionalni kreveti
    imaju povišeni drveni ili metalni okvir koji je dovoljno čvrst da podrži gornji krevet.
  • Prostor ispod kreveta može imati razne namene ili dodatni ležaj.
  • Izuzetno su prilagodljivi.  Mnogi modeli imaju pokretne delove, pa se lako, kad nisu u upotrebi, mogu sklopiti i dodatno doprineti na uštedi prostora. Slobodni prostor možete pretvoriti u radni sto, kutak za učenje, prostor za igru, biblioteku itd. na osnovu interesovanja vašeg deteta.
  • Dostupni u različitim visinama. 
  • Odlični su za uštedu prostora u malim spavaćim sobama.

Multifunkcionalni kreveti nude vašoj deci najbolje iz oba sveta kombinovanjem zabave i funkcionalnosti. Samo treba da izaberete pravi dizajn kreveta za Vas.

Trenutno nema odgovarajućih proizvoda.