Komode

Komoda u dečijoj sobi je komad nameštaja za odlaganje raznih dodataka - odeće, igrica, posteljine, peškira itd. Izaberite dizajn i kompletirajte nameštaj u dečijoj sobi - pojedinačni elementi će biti ukrašeni istim motivima. Komode su komad nameštaja koji služi za odlaganje, međutim, mogu poslužiti i kao dekorativni i praktični element - odnosno kao tv komoda u dečijoj sobi. Na nju možete postaviti i okvire za fotografije ili omiljene figure junaka iz bajke.

4 prednosti posedovanja komode u dečijoj sobi

Olakšava organizovanje i skladištenje odeće

Dečija odeća je dovoljno mala da stane u fioke. Biće vam mnogo lakše da organizujete njihove odevne predmete kada odlučite da koristite komodu. Nema potrebe za prevelikim prostorom za vješanje poput onih u ormarima za odrasle.
Glavna razlika između skladištenja dečije i odrasle odeće je razlika u veličini. Dečiju odeću možete lako održavati organizovanom i urednom.
Komoda je odlična za manje odevne predmete poput čarapa i rukavica. U komodu sa fiokama takođe možete odložiti šnalice za kosu i četke.

Ušteda prostora

Komoda može uštedeti mnogo više prostora nego obična garderober ili ormar. Komoda je savršena za manje komade odeće i ostale propratne stvari i predmete. Savršena je, posebno ako imate mali prostor u sobi Vašeg deteta.

Može da raste sa vašim detetom

Komoda može da raste sa vašim detetom, posebno kada izaberete dizajn koji nije za decu. Kako rastu, možda više neće moći da smeste svoje odevne predmete. Ali, u komodi i dalje mogu da drže druge stvari poput donjeg veša, čarapa, rukavica, dodataka, nakita.

Višenamenski komad nameštaja

Komoda sa fiokama u sobi vašeg deteta je višenamenski komad nameštaja. Komodu ili fiokar iz dečije sobe možete premestiti u svoju kancelariju ili bilo koji drugi deo vašeg doma, i u njoj možete čuvati dokumente, zalihe i druge stvari ili je možete koristiti za čuvanje školskog pribora i igračaka.

Sa nabrojanom listom prednosti, lako je videti kako je komoda jedan od osnovnih komada nameštaja u dečijoj sobi. Dobra komoda znači da imate dodatni prostor za organizovanje stvari Vašeg deteta.U našoj ponudi su komode sa fiokama u raznim veličinama, različitog dizajna, tako da svako može da izabere onu koja njemu najviše odgovara.

View as Grid List

artikala: 13

Poređaj opadajuće
po strani
 1. Komoda Brod
  As low as 17.999,00 din.
 2. Komoda Zaljubljeni Meda
  As low as 21.598,80 din.
 3. Komoda Princeza i Jednorog
  As low as 17.999,00 din.
 4. Komoda Pevajte sa Nama
  As low as 17.999,00 din.
 5. Komoda Sovica
  As low as 17.999,00 din.
  • Uskoro dostupno
  Komoda Zaljubljene Sovice
  As low as 19.999,00 din.
 6. Komoda Srca
  As low as 0,00 din.
 7. Komoda Kuca i Maca
  As low as 17.999,00 din.
 8. Komoda Plavi Meda
  As low as 17.999,00 din.
 9. Komoda Princess
  As low as 21.598,80 din.
 10. Komoda Simple
  As low as 17.999,00 din.
  • Uskoro dostupno
  Komoda Prijatelji
  As low as 21.598,80 din.
 11. Komoda Pčelica
  As low as 17.999,00 din.
View as Grid List

artikala: 13

Poređaj opadajuće
po strani