Noćni Ormarići

Noćni stočići

Noćne ormariće najčešće postavljamo u dečiju sobu pored kreveta - služe za odlaganje raznih sitnih dodataka koje treba držati pri ruci. U našoj ponudi nalaze se brojni modeli nocnih stocica - sa raznim motivima koji će se svideti svakom detetu. Noćni stočići sa motivom plišanog mede, broda, srca ili princeze uneće šarm u dečiju sobu i biće savršena dekoracija. Noćni ormarići su napravljeni od visokokvalitetnih materijala, a motivi su rađeni ekološkim bojama, koje su potpuno bezbedne za decu.

Zanimljive činjenice

Noćni ormarić (može se nazvati i noćni sto ili natkasna) je mala vrsta stola. Obično se postavlja pored kreveta ili negde drugde u spavaćoj sobi.
Pre nego što je upotreba toaleta postala uobičajena, noćni ormarići su obično imali neku vrstu metalnog lonca u sebi, kako bi ljudi u toku noći mogli da ga koriste kao toalet.
Noćni ormarići koji se danas koriste obično imaju i fioku, pa ih neki nazivaju i fiokari. Stvari kao što su lampe, budilnici, mobilni telefoni, voda ili lekovi, koji bi mogli biti korisni tokom noći, često se stavljaju na vrh ili unutar noćnih ormarića.

View as Grid List

artikala: 10

Poređaj opadajuće
po strani
View as Grid List

artikala: 10

Poređaj opadajuće
po strani