Ormari

 

Kako da izabrati najbolji dečiji garderober?

Dečija ormani ili garderoberi treba da bude sigurni, izdržljivi i vizuelno privlačni.
Odabir najboljeg dečijeg garderobra uključuje fokusiranje na bezbednost, izdržljivost, dizajn, ali i druge faktore kao što su veličina i cena. Mnoga deca će takođe želeti da budu uključena u proces donošenja odluka, posebno kada je u pitanju stil i dizajn garderobera.

Bezbednost

Bezbednost je verovatno najvažnija karakteristika pri izboru dečijeg regala. Izbegavajte veće tipove ormara koji su preteški ili previsoki, jer oni mogu predstavljati opasnost po bezbednost dece. Klimavi komadi nameštaja, posebno oni koji su podignuti na četiri noge, takođe se mogu lakše prevrnuti. Takođe treba izbegavati oštre uglove i nedovršeno drvo koje bi moglo da izazove krhotine, kako bi se obezbedio najveći nivo bezbednosti.

Izdržljivost

Oni koji su zainteresovani za kupovinu ormara takođe treba da uzmu u obzir izdržljivost nameštaja za spavaću sobu. Naročito ako će se deca igrati u istoj prostoriji, dobar dečiji garderober će izdržati udarce i ogrebotine bez lakog lomljenja ili pada. Izdržljivost u smislu stila i upotrebe je takođe važna jer bi neka deca možda želela da prefarbaju garderober za drugačiji izgled kako budu starija.

Dizajn

Za mnogu decu, dizajn ormara će biti najvažniji faktor. Odaberite garderober koji odgovara individualnom stilu deteta i ostatku njegove ili njene sobe. Mnogi dečiji ormari mogu biti obojeni zabavnim bojama. Takođe postoji širok izbor ormara koji deci nude dodatni prostor za izlaganje umetničkih dela, skladištenje igračaka ili dodavanje drugih ukrasa. Omogućavanje detetu malo prostora za lično izražavanje može uveliko poboljšati dizajn dečijeg garderobera.

Veličina, cena i postavka sobe takođe će odrediti najbolje vrste ormara za dečiju sobu. Izmerite raspoloživi prostor u sobi da vidite da li bi veći ili manji ormar bio najbolji izbor. Ako je potrebno više prostora za odlaganje, odabir kraćeg i šireg ormara može pomoći da soba izgleda prostranije od veoma visoke garderobe. Takođe bi trebalo da procenite ormare na osnovu toga koliko koštaju da biste videli da li željeni stilovi garderobera spadaju u vaš budžet. 

Ormar za dečiju sobu mora u potpunosti da zadovolji potrebe mališana - savršeno je mesto za odlaganje odeće i raznih dodataka. Praktičan i čvrsto konstruisan dečiji garderober će svakako biti dobar izbor. Orman prvenstveno služi kao mesto za skladištenje odeće - treba voditi računa o njegovom kapacitetu tako da u njega mogu stati kompleti za različita godišnja doba, uključujući kabanice, dukseve, kapute i cipele. Brinemo o bezbednosti dece, pa su ivice ormarića obrađene PVC/ABS ivicama. Oni efikasno štite od mehaničkih oštećenja. Na frontovima se nalaze i printovi napravljeni ekološkim i bezbednim za decu bojama.

View as Grid List

Artikli 1-15 od 156

Poređaj opadajuće
po strani
View as Grid List

Artikli 1-15 od 156

Poređaj opadajuće
po strani