Police

Prednosti police za knjige za decu

Većina soba u kući može imati koristi od police za knjige, jer je to odličan način da dodate prostor za skladištenje u vaš dom bez zauzimanja puno prostora. Dok većina ljudi ima police za knjige u svojim dnevnim sobama, postavljanje police za decu u njihovu spavaću sobu je odlična ideja i ima gomilu prednosti u kojima će roditelji uživati.

Održavanje sobe urednom

Jedna od glavnih prednosti postavljanja police za knjige u dečiju sobu je da će odmah pomoći detetu da svoju sobu održi mnogo urednijom. Za decu može biti teško da znaju kako da srede svoju sobu, ali imati policu za knjige koja je njihova i ima čiste kockice i prostore za igračke i knjige je ogromna pomoć. Ovo je takođe odlično za roditelje koji žele da svojoj deci daju više odgovornosti i umorni su od toga da moraju da idu u svoju sobu da pospremaju. Pošto deca lako mogu da dođu do polica, moći će sama da se nose sa čišćenjem.

Skladištenje

Uopšteno govoreći, deca vole da sakupljaju stvari, a naročito igračke. Umesto da se bore protiv poriva za prikupljanjem, roditelji mogu pomoći svojoj deci tako što će im dati jasno definisano područje za njihove kolekcije igračaka. Ovo ima dvostruku obavezu, jer će deca voleti da imaju prostor koji je njihov i gde mogu da stave svoje kolekcije, a roditelji će ceniti što su izložene na uredan i uredan način, a ne razbacane po celoj kući. Ovo takođe sprečava da se igračke pokvare, što može izazvati mnogo frustracija kod neke dece.

Prilagođavanje prostora za skladištenje

Kako deca rastu i njihove potrebe se menjaju, važno je promeniti njihovu policu za knjige i skladište koje ona nudi, tako da mogu da nastave da koriste svoju policu i da je maksimalno iskoriste. Naši sistemi su odlična opcija za mnoge porodice i pružaju detetu mogućnost da prilagodi svoje skladište. Od otvorenih kockica u kojima je sve jasno prikazano do zatvorenih delova sa fiokama koje su savršene za sakrivanje privatnih stvari i većih nereda, prilagodljive drvene police za knjige su odlična opcija za svako dete u svojoj sobi.

Baš kao što odrasli mogu imati koristi od postavljanja odlične police u dnevnoj sobi ili u spavaćoj sobi, deca takođe mogu imati koristi od ovog skladišta u svom prostoru. Velika ili mala polica za knjige je divan način da se deci omogući da pokažu svoje stvari i pomaže im da svoju sobu održavaju čistom u svakom trenutku.

Police su praktični komadi nameštaja koji su neizostavni element dečije sobe. Na njima mogu da se čuvaju knjige, društvene igre, igračke i drugi dodaci. Polica za knjige za decu zauzima malo prostora, jer nije ni visoka ni široka – to je univerzalan i praktičan komad nameštaja koji treba da se nađe u svakoj sobi mališana ili tinejdžera. Police za dečiju sobu će takođe ukrasiti sobu i biti deo odabranog tematskog kompleta - npr. sa medvedićem, autićima, srcima, princezama itd. Visok kvalitet u kombinaciji sa originalnim stilom! Police su napravljene od čvrste laminirane ploče debljine 18 mm a njihove ivice su obrađene PVC/ABS ivicama za zaštitu od vlage i mehaničkih oštećenja. Frontovi su ukrašeni printom od ekoloških i sigurnih boja. Visok kvalitet obezbeđuje intenzivne boje i atraktivan dizajn.

Naše montažne drvene police sa otvorenim i zatvorenim delovima, pomoći će deci da budu organizovani i uredni, osiguravajući na taj način srećne roditelje i srećnu decu.

View as Grid List

Artikli 1-15 od 19

Page
Poređaj opadajuće
po strani
 1. Polica Sovica
  As low as 14.999,00 din.
 2. Velika Polica Animals
  As low as 30.499,00 din.
 3. Polica Zaljubljene Sovice
  As low as 14.999,00 din.
 4. Polica Princeza i Jednorog
  As low as 17.998,80 din.
 5. Polica Brod
  As low as 17.998,80 din.
 6. Polica Srca
  As low as 17.998,80 din.
 7. Polica Pevajte sa Nama
  As low as 14.999,00 din.
 8. Polica Prijatelji
  As low as 14.999,00 din.
 9. Polica Princess
  As low as 14.999,00 din.
 10. Polica Zaljubljeni Meda
  As low as 17.998,80 din.
 11. Polica Kuca i Maca
  As low as 17.998,80 din.
 12. Polica Pčelica
  As low as 17.998,80 din.
 13. Velika Polica Happy
  As low as 36.598,80 din.
 14. Polica Plavi Meda
  As low as 17.998,80 din.
 15. Polica Simple
  As low as 14.999,00 din.
View as Grid List

Artikli 1-15 od 19

Page
Poređaj opadajuće
po strani