Zidne Police

Koristite police za zid u bilo kojoj prostoriji

Ovih dana ne možete ući ni u jedan dom, a da ne vidite neki oblik zidnie police. Bilo da se nalazite u kuhinji, kupatilu, u spavaćoj ili dečijoj sobi, police za zid su postale jedan od najboljih načina da pokažete svoj kućni dekor, a istovremeno su i mesto za skladištenje Vaših najčešće korišćenih predmeta.

Kuhinja

Najpopularnije mesto za korišćenje polica za zid je u kuhinji. Danas se sve više ljudi odriče ormarića u korist zidnih polica za kuhinju, za držanje svakodnevnih predmeta kao što su tanjiri, činije i šolje.
Volimo zidne police jer donose prirodne materijale u prostor koji čine dom oseća prijatnijim, a istovremeno pružaju neophodno rešenje za skladištenje koje vam je potrebno.

Kupatilo

Drugo najpopularnije mesto za dekorativne police za zid je u kupatilu. Zašto? Zato što police u kupatilu pružaju prostor za sve vrste predmeta, od sveća do peškira za ruke, pa čak i dodatnih rolni toalet papira. Oni su odličan način da dodate prirodnu toplinu u prostoriju koja je često hladna i osnovna.

Spavaća ili dečija soba

Zidne police za knjige u spavaćim sobama, posebno u dečijim spavaćim sobama, odličan su način za skladištenje i izlaganje umetničkih dela, knjiga i igračaka vaše dece. Volimo da ih koristimo za prikazivanje lego konstrukcija i umetnosti naše dece. Takođe, police za zid možemo koristiti za čuvanje predmeta kao što su porodične fotografije i difuzori eteričnih ulja.

Nema ograničenja u pogledu korišćenja dekorativnih polica za zid. Bez obzira na prostor, ove police su fantastičan način da svom domu dodate stil i skladište.

Naše police za zid mogu biti različitih boja i dimenzija, pa će se uklopiti u bilo koji aranžman. Nameštaj koji proizvodimo odlikuje se jedinstvenim dizajnom i pažljivom izradom od visokokvalitetnih materijala. Bezbednost dece je naš prioritet. Svaka polica je napravljena od laminirane ploče debljine 18 mm, i dodatno je zaštićena od mehaničkih oštećenja i štetnog uticaja vlage.

View as Grid List

1 Proizvod

Poređaj opadajuće
po strani
  1. Zidna polica 6
    As low as 9.299,00 din.
    Uporedi
View as Grid List

1 Proizvod

Poređaj opadajuće
po strani