Kape i Kačketi

Bez obzira na izabranu letnju avanturu kape i kačketi za decu su neophodni u toplom periodu godine, jer pružaju vašem detetu zaštitu od sunčevih zraka.

Kada vaši mališani treba da počnu da nose šešire za sunce?

Odmah! Koža deteta je najosetljivija kod novorođenčadi, jer njihova tela još nisu razvila mnogo melanina. Pored toga, dugo izlaganje sunčevoj svetlosti može prouzrokovati dehidraciju, a ako vaše dete dobije samo jednu tešku opekotinu od sunca, rizik za razvitak melanoma može se udvostručiti.

Kakva kapa je najbolja za zaštitu od sunca?

Da bi se sprečilo oštećenje od sunca, mnoge moderne kape za sunce su dizajnirane da se vežu ispod brade vašeg mališana, kako bi uvek ostale na mestu i pružile stalnu UV zaštitu. Iako kape za sunce pružaju odličnu zaštitu, uvek uparite kapu sa kremom za sunčanje visokog faktora i suncobranom, posebno za bebe mlađe od 6 meseci, jer ih treba držati podalje od direktne sunčeve svetlosti.

Da li je nošenje šešira bolje od kreme za sunčanje?

Dok nošenje šešira za sunce pruža dobru zaštitu za dečiju glavu, lice i uši, mazanje kremom sa visokim UV faktorom je i dalje veoma važno, posebno ako su drugi delovi tela izloženi sunčevoj svetlosti. Iako šeširi za sunce prave senku, treba napomenuti da vaši mališani i dalje mogu da izgore od reflektovanih UV zraka.

 

Nudimo vam kape i kačkete za decu laganih, prozračnih tkanina i zabavnih boja i dezena. Imamo i kape za odojčad i malu decu sa trakom za bradu koja dodatno pričvršćuje i pomaže da šeširić ostane na mestu!

View as Grid List

artikala: 11

Poređaj opadajuće
po strani
 1. Kapa Frozen-Ana i Elsa
  As low as 1.180,00 din.
 2. Kačket Patrolne Šape
  As low as 650,00 din.
 3. Kačket Paja Patak
  As low as 480,00 din.
 4. Kačket Mickey Mouse-Run
  As low as 590,00 din.
 5. Kačket Minnie Mouse
  As low as 1.180,00 din.
 6. Kačket Mickey Mouse
  As low as 830,00 din.
 7. Kapa Mickey Mouse-Go Mickey
  As low as 1.180,00 din.
 8. Kapa Mickey Mouse
  As low as 830,00 din.
View as Grid List

artikala: 11

Poređaj opadajuće
po strani