Papuče za Plažu

Ponovo je to doba godine kada su Vam potrebne papuče za plažu za vaše mališane. Upravo je letnje doba vreme kada se svi najbolje osećaju u japankama.

Japanke

Deci je potrebna letnja obuća koja je istovremeno praktična, ali i bezbedna, da pruža zaštitu njihovim malim prstima i podržava stopala u razvoju.
Japanke su idealan izbor kada dođe leto i kada je deci potrebno nešto lako za ulazak i izlazak iz vode i lako za čišćenje.
Sa njima možete osetiti sunce na Vašim stopalima, pesak ili talase preko golih prstiju. Iako minimalne, ipak daju potrebnu zaštitu za tabane Vaših mališana od užarenih podoga. Znamo da toplije vreme znači da će Vam biti potreban čitav niz dečije opreme, pa želimo da Vam pomognemo da precrtate bar jednu stavku sa vaše liste. Pošto će Vam trebati sve, od slatkih kupaćih kostima, krema za sunčanje sa visokim faktorom, do najboljih dečjih letnjih papuča za sve aktivnosti koje se odvijaju na suncu, potražili smo najbolje otvorene, vodootporne papuče za dečake i devojčice koje su lagane i udobne.

Da li su japanke ili druge dečije papuče dobre za svakodnevno nošenje? - Hajde da saznamo!

Odgovor je ne.

Ne bi trebalo da dozvolite svojoj deci da nose svoje papuče ceo dan bez obzira koliko vole da ih nose. Čak i najkvalitetnije japanke nisu prikladne za duže nošenje.

Većina japanki ne pruža podršku za članak ili gležanj, a takođe ne obuhvataju pravilno stopalo vašeg deteta kako bi ono osećalo stabilnije.

Drugi problem sa dopuštanjem vašem detetu da nosi japanke tokom dužeg vremenskog perioda je to što se ono navikne na labav kroj koji pružaju japanke i najteže mu je da nosi svoje svakodnevne patike jer će se uvek žaliti kako oseća da ga stežu. Japanke su odličan izbor dečije obuće ako se nose ne više od 4 sata dnevno.

Većina japanki je namenjena za šetnju do bazena i nazad, ili za nošenje na plažu! Kada je pitanju kupovina papuča za plažu za vašu decu, definitivno postoje određeni stilovi koji daju bolju podršku stopalu i imaju bolju strukturu od drugih.

Pogledajte našu ponudu papuča za plažu za dečake i devojčice i odaberite one koje vasim mališanima najviše odgovaraju!

 

 

 

View as Grid List

artikala: 7

Poređaj opadajuće
po strani
View as Grid List

artikala: 7

Poređaj opadajuće
po strani