Peškiri za plažu

Peškir za plažu ili peškir za kupanje? Koja je razlika?

Kao što samo ime govori, peškir za plažu je namenjen za upotrebu na plažama, a peškir za kupanje se koristi nakon kupanja/tuširanja. Zvuči bezveze, zar ne? Ne tako brzo! Evo nekoliko ključnih razlika između peškira za kupanje i peškira za plažu, koje možda niste uzeli u obzir:

Forma

Peškir za plažu je veći od peškira za kupanje. Dužina i širina peškira za plažu je mnogo veća od peškira za kupanje.

Funkcija

Dok je peškir za kupanje namenjen za svakodnevnu upotrebu prilikom kupanja, peškir za plažu funkcioniše kao opuštajuća prostirka za plažu koja vas drži dalje od peska. Ako planirate da zamenite peškir za plažu peškirom za kupanje, na kraju ćete imati noge prekrivene peskom, što nije baš prijatno iskustvo.

Debljina

Pamučni peškir za kupanje je obično debeo. Peškir za plažu je obično tanak i mekan.

Upijanje tečnosti

Pamučni peškir za kupanje efikasno upija vlagu, ali zadržava vlagu dugo vremena zbog svoje debljine. Krajnji rezultat je peškir koji miriše na buđ nakon samo nekoliko upotreba. Peškir za plažu brzo upija vlagu, ali se suši u trenu. Prirodno je antimikroban, stoga eliminiše mirise.

Izgled

Pa, peškir za kupanje izgleda kao peškir! Dizajniran je da izgleda dobro u vašem kupatilu. Peškir za plažu je svetliji i prijatniji dizajniran da izgleda dobro na plaži, na slikama i za mnoge druge svrhe dekoracije.

Pogledajte našu ponudu peskira za plažu za bebe i decu, ali iz odrasle i poručite onaj koji vam se najviše dopada!

View as Grid List

Artikli 1-15 od 16

Page
Poređaj opadajuće
po strani
View as Grid List

Artikli 1-15 od 16

Page
Poređaj opadajuće
po strani