Outdoor

Bicikli, tricikli i trotineti za decu - kada je pravo vreme?

Kada su deca mlađa ili tek uče da upravljaju brzinom koja dolazi sa igračkama na točkovima, tricikli su najbolji za rad na osnovnim veštinama kao što su bezbednost, upravljanje i izdržljivost. Postoje tricikli koji ostaju nisko prizemljeni radi veće sigurnosti ili sede uspravnije da izazovu ravnotežu i snagu vašeg deteta. Odaberite tricikl koji odgovara njihovoj veličini, samopouzdanju i veštinama jer u ovoj fazi vožnje želite da gradite na pozitivnim iskustvima.

Osim tradicionalnog bicikla sa točkovima, postoje bicikli za ravnotežu za koje neki smatraju da su bolji prelaz sa tricikla na bicikl. Bez obzira na Vaše želje, izaberite bicikl koji je manji ako se Vaše dete bori sa ravnotežom ili snagom. Lakše će upravljati, kontrolisati i osećaće se sigurnije ako im stopala budu bliže zemlji.

Dok Vaše dete gradi svoju izdržljivost vožnjom bicikla, pokušajte da uvedete trotinet. Postoje opcije trotineta koje Vašem detetu omogućavaju veću stabilnost sa tri točka i širom bazom podrške od tipičnog trotineta na dva točka. Dečiji trotineti su odličan način za rad na poboljšanju koordinacije, jer jedna strana njihovog tela radi nešto drugačije od druge! Kada vaše dete postane dovoljno dobro da kontroliše trotinet, odgurne jednu nogu i radi na sistemu zadnjeg kočenja, možete ga prebaciti na trotinet za decu na dva točka sa više sigurnosti.

Bez obzira šta od ova tri odlučite da kupite, znajte da sve ove motoričke igračke pružaju mogućnosti za kretanje, uspostavljaju ravnotežu i grade veštine koordinacije Vašeg deteta na zabavan način! (Ali ne zaboravite kacigu!)

 

View as Grid List

Artikli 1-15 od 68

Page
Poređaj opadajuće
po strani
View as Grid List

Artikli 1-15 od 68

Page
Poređaj opadajuće
po strani