Posteljina

Posteljine u našoj online prodavnici, proizvođača Faro, u potpunosti su napravljene od pamuka i testirane su u skladu sa OEKO-TEKS standardima. Da biste Vašim najmlađima ali i sebi obezbedili najbolje, treba birati samo pouzdane i Oeko-Tek 100 sertifikovane posteljine.

Pamučne posteljine

Kada je u pitanju izbor materijala, sa posteljinama od pamuka nema greške. Samo pamučne posteljine od 100% pamuka ne izazivaju alergije i ne iritiraju kožu. Štaviše, prijatne su i delikatne na dodir i što je najvažnije ove posteljine "dišu" tako da se ni Vi, ni Vaši mališani nećete znojiti dok spavate. Kod nas možete pronaći najširi asortiman posteljina za dečije krevetiće i male krevete za bebe, krevete za decu, posteljine za tinejdžere koje svetle u mraku, kao i bračne posteljine.

Posteljine za Bebe

Nudimo posteljine za bebe i decu sa motivima najpopularnijih likova iz filmova, TV serija i bajki. Raznolikost boja i stilova dizajna garantuje da se posteljina može savršeno uskladiti sa uređenjem sobe za bebe, stvarajući jedinstvenu i udobnu atmosferu.

Posteljine za Decu

Posteljina za dečije krevete je takođe upotpunjena likovima iz omiljenih dečjih filmova i crtanih filmova. Naravno i ona je napravljena od 100% pamuka i prilagođena standardnoj veličini dečije posteljine. Naši setovi posteljine sastoje se od jorganske navlake veličine 140x200 cm i jastučnice veličine 70x90 cm ili jorganske navlake veličine 160x200 i jastučnice veličine 70x80 cm. Šareni dizajn sa raznolikim dezenima odličnog kvaliteta biće sjajan poklon i za dečake i za devojčice. Zahvaljujući velikom izboru dizajna i atraktivnim cenama sigurno ćete pronaći adekvatanu posteljinu koja će se uklopiti u enterijer dečije sobe.

Posteljine za Bračni Krevet

Posteljina za bračni krevet izrađena od visoko kvalitetnog satenskog pamuka pružiće Vam kvalitetan san i učiniće odlazak na spavanje pravim užitkom. Set sadrži jorgansku navlaku dimenzija 220x200cm i dve jastučnice dimenzija 70x80cm, a materijal je 100% satenski pamuk visokog kvaliteta, što posteljinu čini idealnom za nežnu i osetljivu kožu.

Oeko-Tex Standard 100

Oeko-Tex Standard 100 je nezavisni sistem za ispitivanje i sertifikaciju za tekstilne proizvode iz svih faza proizvodnje duž tekstilnog lanca vrednosti. Oeko-Tex 100 sertifikatom se utvrđuje da vlakno ne sadrži nikakav trag hemikalija koje predstavljaju pretnju po zdravlje. Da bi mogli da prikažu Oeko-Tek oznaku na svojim proizvodima proizvođači moraju da se pridržavaju niza testova u svim fazama proizvodnje – od sirovina do finalnog proizvoda, kao i u svim procesima između. Sertifikat se obnovlja na godišnjem nivou, ali se može oduzeti ako proizvođač ne postupi u skladu sa standardima Oeko-Tex.

View as Grid List

Artikli 1-15 od 73

Page
Poređaj opadajuće
po strani
View as Grid List

Artikli 1-15 od 73

Page
Poređaj opadajuće
po strani