Bračna posteljina

Kolekciju modernih bračnih posteljina karakteriše najviši kvalitet izrade, jedinstven dizajn, a tkanine koje se koriste za izradu su izuzetno glatke i izrađene od visokokvalitetnih prediva. Kombinacija ovih elemenata omogućila je stvaranje jedinstvene satenske posteljine za bračni krevet, koja će biti savršena kao ideja za svadbeni poklon, poklon za godišnjicu ili upoznavanje sa prijateljima.

Pamučna satenska posteljina

Pamučna satenska posteljina ili pamučna posteljina od satenskog tkanja po svom sastavu je 100% pamučna. Kako je to moguće? To je jedna od najčešće biranih vrsta posteljine - pamučna posteljina sa satenskim tkanjem, koja se često naziva i pamučna satenska posteljina, satenska pamučna posteljina ili posteljina od satenskog pamuka. Proizvođač ekskluzivne posteljine brend Faro, cenjen na tržištu tekstila, koji kupci veoma cene. Pogledajte i ostale posteljine koje su dostupne u našoj ponudi.

Oeko-Tex Standard 100

Sve naše posteljine imaju Oeko-Tex Standard 100 sertifikat, koji predstavja nezavisni sistem za ispitivanje i sertifikaciju za tekstilne proizvode iz svih faza proizvodnje duž tekstilnog lanca vrednosti. Oeko-Tex 100 sertifikatom se utvrđuje da vlakno ne sadrži nikakav trag hemikalija koje predstavljaju pretnju po zdravlje. Da bi mogli da prikažu Oeko-Tek oznaku na svojim proizvodima proizvođači moraju da se pridržavaju niza testova u svim fazama proizvodnje – od sirovina do finalnog proizvoda, kao i u svim procesima između. Sertifikat se obnovlja na godišnjem nivou, ali se može oduzeti ako proizvođač ne postupi u skladu sa standardima Oeko-Tex.

View as Grid List

artikala: 3

Poređaj opadajuće
po strani
View as Grid List

artikala: 3

Poređaj opadajuće
po strani