Posteljina za tinejdžere

Ukus tinejdžera nije lako zadovoljiti, ipak u našoj ponudi imamo posteljine namenjene baš njima. Izrađene su od visoko kvalitetnog pamuka koji svetli u mraku. Pružiće tinejdžerima kvalitetan san, biće nežne prema njihovoj koži, a neće im manjkati prijemčivost dizajna koji nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

Pamučne posteljine

Kada je u pitanju izbor materijala, sa posteljinama od pamuka nema greške. Samo pamučne posteljine od 100% pamuka ne izazivaju alergije i ne iritiraju kožu. Štaviše, prijatne su i delikatne na dodir i što je najvažnije ove posteljine "dišu" tako da se nećete znojiti dok spavate. 

Dimenzije

Set posteljina za tinejdžere sadrži jorgansku navlaku dimenzija 140x200cm i jastučnicu dimenzija 70x90cm.

Oeko-Tex Standard 100

Sve naše posteljine imaju Oeko-Tex Standard 100 sertifikat, koji predstavja nezavisni sistem za ispitivanje i sertifikaciju za tekstilne proizvode iz svih faza proizvodnje duž tekstilnog lanca vrednosti. Oeko-Tex 100 sertifikatom se utvrđuje da vlakno ne sadrži nikakav trag hemikalija koje predstavljaju pretnju po zdravlje. Da bi mogli da prikažu Oeko-Tek oznaku na svojim proizvodima proizvođači moraju da se pridržavaju niza testova u svim fazama proizvodnje – od sirovina do finalnog proizvoda, kao i u svim procesima između. Sertifikat se obnovlja na godišnjem nivou, ali se može oduzeti ako proizvođač ne postupi u skladu sa standardima Oeko-Tex.

View as Grid List

artikala: 3

Poređaj opadajuće
po strani
View as Grid List

artikala: 3

Poređaj opadajuće
po strani